Facebook- ja Instagram-kampanjat

Sosiaalinen media mahdollistaa mainonnan ja asiakkaiden tavoittamisen lukuisilla eri tavoilla. Toteutamme somekampanjat avaimet käteen -periaatteella, johon sisältyy kaikki aina sisällön tuottamisesta tarkoituksenmukaisen kohderyhmän rajaamiseen.

  • Nykyaikainen ja jo lähes välttämätön mainonnan muoto
  • Takaa tarkoituksenmukaisen näkyvyytesi somessa
  • Tarkasti ja tehokkaasti kohdennettavaa
  • Soveltuu kaikenkokoisille budjeteille
  • Vaikuttavuus mitattavissa

Tavoittavaa

Tarkasti
kohdennettavaa

Monipuolista ja
mitattavaa

Välttämätön mainonnan muoto

Facebook on rajannut yritysten orgaanista eli luonnollista näkyvyyttä. Maksettu mainonta on vahvasti suositeltavaa, jotta julkaisusi tavoittaa haluamasi yleisön. Tarkoituksenmukaisesti suunnitelluilla ja toteutetuilla somekampanjoilla päädyt potentiaalisten asiakkaidesi uutisvirtaan.

Tavoittavuus

Yhteensä jo lähes 5 miljoonaa suomalaista käyttää Facebookia ja Instagramia. Somekampanjoiden avulla tavoitat kohdeyleisösi jopa useita kertoja päivässä samoissa kanavissa, joita asiakkaasi luonnollisesti kuluttavat.

Kohdennettavuus

Somekampanjointi on kohdennettavissa pienintä yksityiskohtaa, kuten vastaanottajan ikää, harrastuksia ja maantieteellistä sijaintia myöden. Mainonta koetaan henkilökohtaisena ja ostopäätösten tekeminen helpottuu. Kohdentamisella takaamme kampanjasi tehokkuuden ja sen näkymisen haluamallesi vastaanottajajoukolle.

Monipuolisuus ja joustavuus

Kuluttavatko asiakkaasi enemmän Facebookia vai Instagramia, selaavatko he feediä vai katsovatko stooreja? Kartoitamme kohderyhmäsi käyttäytymisen ja määrittelemme kampanjallesi parhaat somekanavat sekä mainospaikat. Tarvittaessa luomme monikanavaisen kampanjakokonaisuuden.

Joustava mainosbudjetti

Toteutamme somekampanjat joustavasti erilaisilla budjeteilla ja mainontasi tavoitteet huomioiden.

Mitattavuus

Somekampanjoiden vaikuttavuus on luotettavasti mitattavissa ja raportoitavissa. Klikkausmäärien lisäksi esimerkiksi konversiot, kuten somekampanjasta sivustollasi kauppaan johtaneet ostopolut on selvitettävissä.

Ammattitaitoinen tiimimme
auttaa yritystäsi löytämään
juuri teille sopivat ratkaisut

Kalenteri latautuu...
Powered by Booking Calendar

Tai jätä yhteystietosi, niin olemme yhteydessä sinuun