Hakusana­mainonta

Hakusanamainonta (SEM, search engine marketing) tarkoittaa hakukoneissa, kuten Googlessa tapahtuvaa tarkasti kohdennettua mainontaa. Toteutamme hakusanamainonnan avaimet käteen -palveluna, johon sisältyy kaikki toteutuksesta raportointiin.

  • Mainokset kohdennetaan tiedonhakijan käyttämien avainsanojen perusteella
  • Sivustosi nousee hakutulosten kärkeen lähes välittömästi
  • Kustannustehokasta mainontaa
  • Raportointi kuukausittain

Tarkasti
kohdennettavaa

Kustannus-
­tehokasta
ja nopeaa

Mitattavat ja
seurattavat
tulokset

Hakutulosten kärkeen

Valtaosa tuotteiden ja palveluiden vertailusta sekä ostopäätöksistä tapahtuu verkossa. Hakusanamainonta nostaa sivustosi hakukoneen ensimmäiselle sivulle ja tavoittaa potentiaaliset asiakkaasi erinomaisesti.

Kohdennettavuus

Teemme yksityiskohtaisen kartoituksen ja kohdennamme hakusanamainontasi vastaamaan kohdeyleisösi käyttämiä hakusanoja. Tavoitat potentiaaliset asiakkaasi juuri silloin, kun he etsivät tietoa tarjoamastasi tuotteesta tai palvelusta. Hakukonemainonnalla olet hyvin lähellä asiakkaan ostopäätöstä.

Kustannustehokkuus

Hakusanamainonta parantaa näkyvyyttäsi ja tunnettuuttasi jo pienelläkin alkuinvestoinnilla. Maksat vain klikkauksista, jotka ovat johtaneet mainoksestasi sivustollesi.

Nopeus

Hakusanamainonnalla pääset huippunopeudella hakutulosten kärkeen ja hakukoneiden suosioon.

Raportointi

Seuraamme ja optimoimme hakusanamainontasi toimivuutta jatkuvasti. Saat meiltä reaaliaikaista dataa milloin tahansa, minkä lisäksi toimitamme kuukausittain raportin hakusanamainontasi tuloksista.

Ammattitaitoinen tiimimme
auttaa yritystäsi löytämään
juuri teille sopivat ratkaisut

Kalenteri latautuu...
Powered by Booking Calendar

Tai jätä yhteystietosi, niin olemme yhteydessä sinuun