Hakukone­optimointi

Hakukoneoptimoidut sivustot sijoittuvat hakukoneiden luonnollisissa hakutuloksissa korkealle. Hakukoneoptimointi (SEO, search engine optimization) on pitkäjänteinen prosessi, jonka toteutamme avaimet käteen -periaatteella, johon sisältyy kaikki aina tarkoituksenmukaisen sisällön tuottamisesta sivustosi teknisten ominaisuuksien hiomiseen.

  • Parempi näkyvyys hakukoneissa
  • Vastaaminen liiketoimintasi kannalta olennaisiin ja tiedonhakijoiden useimmiten käyttämiin avainsanoihin
  • Luonnollisia hakutuloksia pidetään luotettavina
  • Oikeaoppisen optimoinnin turvaaminen
  • Kokonaisvaltaisesti laadukas sivuston käyttökokemus

Varmistettu
näkyvyys

Avainsanojen
hyödyntäminen

Käyttäjä- ja
hakukone-
­ystävällinen
optimointi

Näkyvyys

Hakukoneoptimointi varmistaa sivustosi näkyvyyden hakukoneiden ensimmäisellä sivulla. Valtaosa hakukoneen kautta tapahtuvista sivustovierailuista kohdistuu ensimmäiselle sivulle nouseviin hakutuloksiin.

Avainsanat

Kartoitamme asiakkaidesi eniten käyttämiä hakusanoja avainsanatutkimuksella. Varmistamme, että liiketoimintasi kannalta tärkeimmät ja varmimmin klikkauksia saavat avainsanat esiintyvät sisällöissäsi hakukoneystävällisesti.

Luonnolliset hakutulokset

Hakukoneiden käyttäjät luottavat luonnollisiin hakutuloksiin. Orgaaninen näkyvyys kertoo sivustosi tarjoavan aidosti laadukasta ja hakua vastaavaa sisältöä.

Optimoimme oikein

Kattavilla sisällöllisillä ja teknisillä toimenpiteillä huolehdimme, että sivustosi nousee hakukoneissa mahdollisimman korkealle. Sijoitamme esimerkiksi teksteissä avainsanat oikeisiin kohtiin ja teemme tarvittavat toimenpiteet myös teknisiin ominaisuuksiin, jotta sivustosi on mahdollisimman käyttäjä- ja hakukoneystävällinen.

Ammattitaitoinen tiimimme
auttaa yritystäsi löytämään
juuri teille sopivat ratkaisut

Kalenteri latautuu...
Powered by Booking Calendar

Tai jätä yhteystietosi, niin olemme yhteydessä sinuun